Zkoušky 29.4.2023 - vyhodnocení

08.05.2023 14:37

Jak bývá zvykem, na jarní termín se ustanovilo datum konání Zkoušek v naší Základní kynologické organizaci. Svůj um a dosažené dovednosti z tréninku předvedli naši místní členové, ale i přespolní. 

Hned ráno se sešli psovodi se svými čtyřnožci a při nástupu si všechny srovnal do řady rozhodčí, který byl k nám delegován, pan Jiří Pružina. Psovodi i jejich psí kamarádi předvedli to nejlepší, co mohli a co bylo v jejich silách. Svoji přípravu úspěšně prodali a s dosaženými výsledky a výkony se povedlo složit našim členům tyto zkoušky:

* IFH 2 s maximálním počtem 100 b

* ZVV 2 s impozantními body 100-98-100:

* IGP 1 se skvělými body 87-90-100:

* ZZO 1

* BH-VT

Zkoušku BH-VT složila naše nejmladší členka se svým Bertíkem. Přejeme Kačce a všem zúčastněným, aby se jim dál dařilo a povedlo se jim splnit další zkoušky a cíle. Všem, kteří již mají zkoušky "zapsané", ale i těm co jsou "v tréninku" přejeme hodně sil a dalšího nadšení do tvrdé práce.

 

Vedoucím zkoušek byla paní Helena Jarošíková. Velké poděkování patří těm, kdo se na tak důležité akci, jakkkoliv, podíleli.

 

Bohužel v našem kynologickém sportu nemusí platit pravidlo, že čím je náročnější a pečlivější příprava, tím snadněji se úkol zvládne. Někdy se pomyslné misky vah odkloní a příště se již štěstíčko usměje. Hezké jarní dny z Lomnice.

 

Zapsala Markéta