Oslava 70tin předsedy Pavla Doškáře

16.07.2023 09:12

Na sobotní odpoledne 24.6.2023 zorganizoval náš předseda Pavel Doškář oslavu svých 70tin.  

A jak to vlastně začalo?  Když bylo oslavenci 36 let začal aktivně docházet do místní Základní kynologické organizace. Jeho láskou kromě své ženy Zdeničky se mu stali němečtí ovčáci. Foto ze závodů:

Sobotní oslava se velmi vydařila. Nechybělo dobré jídlo a pití. Točené pivko a grilované maso nemělo chybu. Dárky, které jsme vybrali čerstvému sedmdesátníkovi určitě potěšily, nejvíce hrníček se svojí Sarah. Tak ať kává z něho chutná a dál se daří během  předsednictví rozvíjet místní kynologickou organizaci minimálně na stejné úrovni jako doposud. 

Za naším krásným cvičákem stojí mnoho sil a mravenčí práce Pavla, za což mu všichni děkujeme. Od zařízování agendy s městem, správu nástěnky na lomnickém náměstí, nákup materiálu a od loňského roku i nový kabátek naší klubovny. Také příprava závodů a zkoušek je o týmové práci, a tak při této příležitosti musíme poděkovat všem členům, kteří se do chodu organizace zapojují.

S blahpřáním přicházejí i kynologové z okolí, pan Doškář aktivně zařizuje potřebné záležitosti při soustředěních a táborech, aby účastníci zájezdů odjížděli z Lomnice spokojení. Hodně zdravíčka a dalšího entuziasmu přejí nejenom kamarádi z cviáčku.

 

 

Několik fotografií z oslavy zde:

 

Zapsala: Markéta