Bridáda a přání

15.06.2022 05:32

Po 8 týdnech se konala opět za krásného slunečného počasí poslední organizovaná letošní brigáda. Jelikož práce neubývá :-) sraz byl opět v 8h ráno. Kromě pravidelných brigád se konají v rámci roku také další "akce". V letošním roce se pořizuje velké klubovně nový kabátek. Foto na konci. Kdo si bude chtít odpracovat individuální brigádnické hodiny, kontaktujte prosím Karla Vlčka nebo Pavla Doškáře.

Na brigádě se tentokrát provedly tyto brigádnické práce a činnosti:

* sekání trávy

* úklid prostor cvičiště, chatiček

* natírání klubovny

* štípání a další rovnání dřeva, to snad nemá konce :-)

* ostatní činnosti: řezání

 

* příprava ohniště ad.

Na závěr kávička a jak se rodí nové obložení klubovny:

  

 

Vyhlášením konce brigády ale sobota nekončila. Jelikož různá covidová opatření a nařízení znemožnila konání výroční členské schůze, rozhodlo se o uspořádání přátelského posezení pro členy naší ZKO. A tak jsme se od 17h sešli, abychom kromě psů, výcviku se mohli pobavit také soukromě. Akce se vydařila a potvrdilo se, že jsme dobrá parta.  Pár nadšenců si také zasportovalo - při hře badminton, volejbal si zahrajeme příště. 

Loňskou 70ku oslavil Karel Vlček a tak ti Karle za všechny členy naší organizace přejeme mnoho zdraví /koleno ať poslouchá, štěstí, lásky a ať si užiješ na place při výcviku a na stopách ještě mnoho těžké práce, ale hlavně radosti z odvedené práce. Občerstvení a pivo nemělo chybu. Vše nejlepší.

Zapsala Markéta